Ondanks de zomerstop en het warme weer zijn we al weer bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Ook wat betreft Voetbal op Maat betekent dit dat er weer nieuwe activiteiten aan komen.

De eerste activiteit staat gepland op 18 augustus, graag willen we jullie vragen om (ook als je niet kunt) onderstaande link in te vullen. Dan weten wij wat we kunnen verwachten en kunnen we dit zo goed mogelijk voorbereiden.

Voetbal is voor iedereen!

Met dit uitgangspunt is VV Zundert gestart met Voetbal op MAAT voor kinderen uit het speciaal onderwijs.

Voetbal op MAAT is bedoelt voor jongens en meisjes van 6 tot 17 jaar die niet of moeizaam hun plek vinden in het “reguliere” voetbal of andere sporten. Aan de hand van versimpelde spelregels en eenvoudige trainingsvormen kunnen deze kinderen hun energie kwijt, gezond sporten en sociale contacten opdoen. Niet het voetballen, maar het “met elkaar plezier” hebben staat voorop bij Voetbal op MAAT. Met regelmaat worden er trainingen verzorgd op donderdagavond en zaterdagmiddag. Streven is om in de toekomst op zaterdag wedstrijdjes tegen andere verenigingen te spelen.

Aanmelden of meer informatieWil je meer informatie, een keertje komen kijken of meetrainen?Stuur dan een mailtje naar voetbalopmaat@vvzundert.nlof bel met Bas 06 36125457. Hij neemt zo snel mogelijk contact op.

VV Zundert is een gezellige familiaire vereniging waar jong en oud zich thuis voelen en waar zorg, discipline, normen en waarden hoog in het vaandel staan. Een vereniging die voor elke voetballiefhebber iets te bieden heeft. Kijk voor meer informatie over de club op www.vvzundert.nl

Doe mee!.......en schroom niet want:

Voetbal op MAAT speel je met je MAATJES!