Voetbal is voor iedereen!

Met dit uitgangspunt is VV Zundert gestart met Voetbal op MAAT voor kinderen uit het speciaal onderwijs.

Voetbal op MAAT is voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar die moeite hebben hun plek te vinden in het “reguliere” voetbal. Met simpele spelregels en eenvoudige trainingsvormen kunnen deze kinderen, gezond sporten, sociale contacten opdoen en hun energie kwijt. Niet het voetballen, maar het “met elkaar plezier maken" staat voorop bij Voetbal op MAAT.

Aanmelden of meer informatie

Wil je meer informatie, een keertje komen kijken of meetrainen?Stuur dan een mailtje naar voetbalopmaat@vvzundert.nlof bel met Bas 06 36125457. Hij neemt zo snel mogelijk contact op.

VV Zundert is een gezellige familiaire vereniging waar jong en oud zich thuis voelen en waar zorg, discipline, normen en waarden hoog in het vaandel staan. Een vereniging die voor elke voetballiefhebber iets te bieden heeft. Kijk voor meer informatie over de club op www.vvzundert.nl

Doe mee!.......en schroom niet want:

Voetbal op MAAT speel je met je MAATJES!