VV ZUNDERT IS TROTS OP HAAR VRIJWILLIGERS!

Voor het reilen en zeilen van onze vereniging zijn vele mensen actief. Onze club kan niet zonder al deze vrijwilligers! Vele handen maken licht werk. Het bestuur, ook bestaande uit vrijwilligers, vindt het geweldig, dat zoveel mensen zich inzetten voor onze rood-zwarte familie.

Al deze mensen, vrijwilligers, kaderleden en hoe ze ook worden genoemd verdienen het om jaarlijks een keer in het zonnetje te worden gezet. En daar horen natuurlijk ook hun partners bij. Zij staan er immers achter, dat hun partner zijn of haar vrije tijd besteed aan onze mooie vereniging!

Onder voorbehoud is deze leuke dag de eerste wedstrijd na het competitie programma. Afhankelijk van na-competitie en door KNVB ingezette verlenging van het seizoen door afgelastingen.

Dus tot nader order, zaterdag 1 juni 2019 vrijwilligersdag!