De Fendert E1 - Zundert E1

zaterdag 14 maart 2015, 10:00

Fendert E1 – Zundert E1

Vandaag hebben we tegen een zeer goed spelend team gespeeld. Over de gehele wedstrijd was de Fendert E1 de bovenliggende partij. Zij waren gewoon feller in de duels en zette Zundert goed onder druk. Zundert kwam niet altijd goed aan voetballen toe. Natuurlijk hebben we kansen gehad maar de bal wilde er niet in.

Het eerste wapenfeit van Zundert kwam via Harold, zijn afstandschot werd goed door hun keeper gered. Even later was er een corner voor Zundert, Sem gaf goed voor en Luca kopte de bal op de kruising. De Fendert kwam halverwege de eerste helft toch op voorsprong. Een goede aanval van hun eindigde met een schot op het doel, Jarno dook naar een hoek waar hij beter had kunnen blijven staan 1-0.

In de tweede helft keek Zundert al vrij snel tegen een 3-0 achterstand aan. De Fendert was fel en als Zundert aan de bal kwam dan zette zij gelijk met 2 spelers druk op de bal.

Toch waren er kansen voor Zundert om te scoren. Een mooie aanval van Mikia die de bal keurig voor gaf op Sem die hierdoor vrij voor de keeper kwam, maar zijn schot werd wederom goed gered door hun keeper. Even later scoorde de Fendert de 4-0.

Zundert kreeg nog een mooie kans via Luca maar zijn schot belande op de lat.