De Fendert JO19-2 - vvZundert JO19-2 (11 - 2)

woensdag 22 november 2017, 19:18

De Fendert jo19-2 - VVZundert jo19-2

Na een goede training die afgelopen maandag werd afgewerkt, moest vv zundert het opnemen tegen De Fendert. Deze wedstrijd zou eerder gespeeld moeten zijn, maar door teveel afmeldingen wordt deze wedstrijd nu op een woensdagavond gespeeld. Er waren veel afmeldingen, onder andere door blessures, waardoor een speler van Zundert Jo19-1 mocht meedoen.

Dan nu de wedstrijd zelf, de eerste 20 minuten ging het gelijk op, er kwamen kansen voor de tegenstander en voor zundert zelf, Alleen die kansen werden niet goed uitgespeeld of afgemaakt. Zundert speelden goed samen, als een echt team. Desondanks brak de Fendert door de verdediging en werd het 1-0 voor de thuisploeg. Door de 1-0 zakte de spelers van Zundert even later nog dieper in de grond toen op dezelfde wijze als de 1-0 heel snel achter elkaar de 2-0, de 3-0, de 4-0 en de 5-0 viel. De 4-0 van de Fendert was een penalty, die eigenlijk niet gegeven had moeten worden. Ookal speelde Zundert goed in de 1e helft, was het niet aan de score te zien en dat was balen.

Het begin van de 2e helft begon zundert goed, het werd al snel 5-1 door een mooie goal vanaf 30 meter. De keeper stond te ver voor het goal en Owen zag dat en schoot de bal feilloos in het net. Zundert speelde in de we helft beter, Alleen het team raakte vermoeid. Daar konden de spelers van de tegenstander goed gebruik van maken, daardoor scoorde De Fendert in de 2e helft nog 6 goals, waar zundert er nog een mocht bijschrijven. De eindstand was dus 11-2. De spelers mogen met opgeven hoofd het veld verlaten, want ookal was de uitslag niet best en baalde VVZundert, het team bleef doorvoetballen en heeft veel goede dingen laten zien. Dit kan meegenomen worden naar de afsluiting van de competitie.