Victoria'03 JO19-2 - vvZundert JO19-2 (5 - 2)

zaterdag 4 november 2017, 0:00

Een nieuwe wedstrijd, nieuwe kansen. Deze keer uit bij Victoria. Victoria stond onder ons dus wist iedereen wat het doel van deze wedstrijd was: winnen.

Na een hele sterke en snelle start vanaf onze kant, stond het door een goede combinatie 0-1! Eerste kwartier waren we overheersend in het spel. Helaas werd er aan onze kant een fout gemaakt in de opbouw door overhaaste beslissingen, 1-1. Die foutjes bleven zich herhalen. 2-1. 3-1. Terwijl we zoveel kansen hadden, veel sterker waren, wilde die bal er aan de andere kant maar niet in gaan. 2 keer kwam Victoria op onze helft. Zo kwam de 3-1 tot stand. We gingen de rust in. Er was nog niks verloren. We waren sterker en dat moesten we gaan bewijzen! We begonnen weer sterk aan de bal, we creëerden net als in de eerste helft kansen, maar hiervan werd er maar 1 afgemaakt. Victoria kwam helaas wel nog 2 keer goed weg waardoor de eindstand in een 5-2 eindigde. Helaas weer geen punten, we staan dus onderaan... Onverdiend vind ik. Als je kijkt naar de trainingen en afgelopen wedstrijden. Iedereen is goed aan het voetballen. We zijn nog steeds aan het groeien als team, qua spel gaan we er op vooruit. We gaan kijken wat we nog kunnen halen voor de winterstop. Volgende week een Zundertse derby op het programma. Het zou mooi zijn als we hier zouden kunnen stunten! Mannen, we gaan er voor!