vvZundert JO19-2 - Unitas JO19-3 (6 - 3)

zaterdag 21 oktober 2017, 0:00

V.V. Zundert JO19 2 - Unitas JO19 3

V.V. Zundert kreeg zaterdag Unitas op bezoek.

Zundert begon wat matig aan de wedstrijd. Het was wat rommelig achterin en Unitas was meer aan de bal. Desondanks kwam Zundert vrij snel op met een diepe bal keurig afgemaakt.

Unitas was nog steeds iets sterker dan Zundert. Het was nog steeds rommelig achterin, hierdoor kreeg Zundert twee tegendoelpunten. De stand was 1-2, maar Zundert had geen zin om met een achterstand de kleedkamer in te gaan. Dus Zundert bleef voetballen en knalde er gelukkig de 2-2 in.

De tweede helft begon en het was duidelijk, Zundert wilde winnen. In de tweede helft was het duidelijk dat Zundert de dominante ploeg was. Zo kwamen ze op voorsprong met 3-2. Unitas begon elkaar uit te schelden en Zundert voetbalde er gemakkelijk doorheen. De duels werden goed gewonnen en Zundert stond als één team te voetballen.

Doelpunten bleven zeker niet uit. Het werd 4-2, 5-2. Zundert was gedreven om te aanvallen. Misschien waren ze net iets te veel gedreven om te aanvallen waardoor de verdediging iets achterwegen bleef. Hierdoor werd het 5-3.

Maar Zundert was lang niet verloren. We stonden nog goed voor en waren vastberaden om de wedstrijd netjes uit te spelen. Het werd nog eens 6-3.

De scheids floot de wedstrijd af en Zundert wint met 6-3 van Unitas.