Zundert 1 - Terheijden 1

maandag 27 april 2015, 22:22

Gemakkelijke overwinning Zundert

Zundert gaat van start zonder Ferdi die in de warming-up moet afhaken met een enkelblessure. Zijn vervanger is A-jeugdspeler Dennis Verheijen. Al in de eerste minuut komt Zundert op voorsprong als Olivier geheel vrijstaand een corner kan binnenschieten. Degradatiekandidaat Terheijden probeert iets terug te doen, maar Thomas tikt met een katachtige reflex de bal uit de benedenhoek. Na een half uur komt Zundert  op 2-0 als Pieter  uit een corner de bal diagonaal in de benedenhoek kopt.

Na rust gaat Zundert op jacht naar nog meer doelpunten. Kansen voor Fabian, Denis, Wim en Dennis, maar de bal wil er niet in. Terheijden komt geheel onverwacht terug in de wedstrijd als een hoge voorzet niet goed wordt beoordeeld en de bal tergend langzaam de goal inrolt. Zundert neemt het initiatief direct weer terug en enkele minuten later is het Gaynio die 2 keer kan scoren. 3-1 als Pieter een voorzet geeft en 2 spelers van Terheijden elkaar omver lopen, waardoor Gaynio de bal hard en laag in de benedenhoek kan schieten. Een minuut later een prachtige aanval, na een voorzet van Dorus legt Denis de bal terug op Gaynio die de bal in dezelfde hoek schiet. Terheijden is het spoor bijster en Zundert kan naar hartenlust combineren. 5-1 wordt het als Pieter een corner breed kopt op Dennis die de bal verlengd in de bovenhoek. 5 minuten voortijd mag Terheijden een strafschop nemen, maar de bal wordt ver naast geschoten. De eindstand van 6-1 komt tot stand als een speler van Terheijden de bal met de knie achter zijn eigen keeper werkt.

Opstelling Zundert: Thomas van Nederkassel, Pieter Dictus (83e Rick Gommers), Niek Daamen, Frenk Zagers, Dorus Valk, Fabian Nelemans (70e  Thijs Damen), Wim Kas, Olivier van Hassel, Gaynio Aarts, Dennis Verheijen (78e Maikel Zagers), Denis Vujcic.