Zundert E1 - Baronie E2

zaterdag 28 februari 2015, 10:15

Zundert E1 – Baronie E2

De eerste grote kans van de wedstrijd was voor Baronie. In een aanval van hun zaten zowel Harold en Jarno volledig mis waarna een speler van Baronie de bal zo in een leeg doel kon schieten. Maar zijn schot raakte de paal.

Het eerste wapenfeit van Zundert kwam van Daan, zijn afstandschot werd goed gered door de keeper van Baronie. Toch was het Zundert die op voorsprong kwam. Maarten speelde Luca goed vrij en zijn diagonaal schot verdween in de verre hoek 1-0.

Even later speelde Daan zich goed vrij en gaf diep op Sem. Zijn schot werd door de keeper van Baronie half gered waarna Sem een rebound had maar deze bal ging naast het doel.

Even later was het Tijs die goed doorging hij gaf de bal goed mee op Luca die op zijn beurt Sem goed bediende waarna Sem van dichtbij de 2-0 kon maken.

Gezien de eerste helft was Zundert de bovenliggende partij en had Baronie niet veel uitgespeelde kansen.

In de tweede helft ging Zundert verder mee waar het in de eerste helft was geëindigd. Er waren grote kansen voor Maarten (schot op de paal) en Luca (net voor langs). Even later was het Harold die goed doorging en Luca diep stuurde. Zijn schot op doel was de 3-0. Niet veel later was het weer Luca die vrij op de keeper kon afgaan en zijn schot verdween hoog in de verre bovenhoek 4-0.

Nadat Mikia nog een prachtig afstandschot had, redding keeper Baronie ging het organisatorisch volledig mis bij Zundert. Iedereen ging uit positie lopen en Baronie strafte dat genadeloos af met 2 vlijm scherpe counters wat de 4-1 en 4-2 betekende. Baronie rook bloed en ging vol op de aanval spelen maar doelpunten leverde dat niet op. Nadat Zundert weer goed in zijn positie ging voetballen waren er nog kansen voor Mikia en Sem.