Lid worden van VV Zundert?

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot aanmelden, afmelden en wijziging in persoonlijke gegevens.

Aanmelden:
Als je wilt voetballen bij v.v. Zundert zend je een mailtje naar ledenadministratie@vvzundert.nl
met de volgende gegevens:
volledige naam; geboortedatum; man/vrouw; straatnaam en huisnummer; postcode en woonplaats; telefoon en indien je 16 jaar of ouder bent een ID/paspoort nummer.
Mocht je eerder bij een andere vereniging hebben gevoetbald en ben je hier korter dan drie jaar uitgeschreven dan graag ook de naam van deze vereniging. Dit i.v.m. mogelijk door de KNVB vereiste overschrijving

Na je aanmelding zal de coördinator van je leeftijdscategorie op korte termijn contact met je opnemen om je de nodige informatie te geven over trainingen, elftalindeling  en wedstrijden.

Lever bij aanmelding, het liefst digitaal, ook een recente pasfoto in.

OVERZICHT CONTRIBUTIE VV ZUNDERT

CATEGORIESEIZOEN 2018 - 2019
Senioren€ 152,50
O19€ 120,00
O19 - Voetbal op maat€ 100,00
O17€ 100,00
O15€ 100,00
O13€ 100,00
O13 - Voetbal op maat€ 88,00
O11€ 88,00
O9 € 88,00
O7 - Spelend€ 68,00
O7 - (Niet spelend)€ 25,00
O6 en jongerGratis
Rustende leden€ 50,00

Bij ontbreken van een machtiging (automatische incasso) worden bovenstaande bedragen verhoogd met € 5,00 administratiekosten.

Heb je behoefte aan extra informatie alvorens je aan te melden. Zend dan een berichtje aan info@vvzundert.nl
met vermelding van je vragen.

Mutaties
Is er een wijziging opgetreden in je persoonlijke gegevens (bijv. nieuw adres)  of wil je jouw lidstatus wijzigen (bijv. van spelend naar rustend lid): stuur een mail naar: ledenadministratie@vvzundert.nl   met je naam, geboortedatum en vermelding van de wijziging.

Afmelding enkel via een melding aan VVZ t.a.v. de Penningmeester/ledenadministratie. Opzeggen regulier aan het eind van het seizoen maar vóór 16 juni. Dan zijn er geen kosten verbonden aan het lidmaatschap bij de KNVB en geen contributie verschuldigd aan de club. Opzeggen tussen 16 juni en 1 augustus dan zijn de kosten voor het lidmaatschap bij de KNVB wel verschuldigd maar geen contributie aan de club, dit is € 20  inclusief administratiekosten. Opzeggen na 1 augustus dan zijn zowel de kosten voor het lidmaatschap bij de KNVB als het volledige contributiebedrag, horende bij de betreffende speelcategorie, bij de club verschuldigd. Als je niet aan je geldelijk verplichtingen hebt voldaan, kun je niet elders gaan voetballen.