Begeleidingsstaf voor Zundert 1 en 2 bijna rond.

dinsdag 26 februari 2019, 9:00

V.V. Zundert heeft de begeleidingsstaf voor Zundert 1 en 2 bijna rond.

Het lopende seizoen is nog volop in gang. Er zijn nog volop zaken om voor te strijden.

De begeleiding voor komend jaar is al wel voor het grootste deel ingevuld. Nadat Jack Sweres als hoofdtrainer was vastgelegd, zijn ook de gesprekken met de andere kaderfuncties gevoerd. Zowel vanuit de spelersgroep als vanuit de begeleiding was de wens om samen verder te gaan.

Hierdoor kunnen we met trots en blijdschap melden dat een aantal sleutelposities ook in 2019-2020 door echte clubmensen en cultuurdragers worden ingevuld. Alex Verheijen blijft assistent-trainer van Zundert 1. Etienne Hereijgers gaat z’n tweede seizoen in als trainer van Zundert 2. Met Yannick Nelemans als elftalleider van Zundert 1 en Admir Abdulahovic als keeperstrainer zijn ook deze functies weer naar tevredenheid met kwaliteit ingevuld.

Hans Damen en Ruben van Hassel complementeren de begeleidingsstaf als vaste vlagger van respectievelijk Zundert 1 en Zundert 2.

Alleen voor de functie van elftalleider Zundert 2 ontstaat een vacature. Jeroen Slootmans heeft aangegeven onvoldoende tijd te hebben om deze taken volgend seizoen in te vullen. Wij willen Jeroen bedanken voor zijn betrokkenheid en inzet. De zoektocht naar een opvolger in gestart. Mocht u interesse hebben, laat het gerust weten.