Bekerfinale voor JO19 en JO17

vrijdag 2 juni 2017, 12:00

Zaterdag 10 juni worden op sportpark De Warande te Oosterhout de KNVB bekerfinales van de Zwaluwen jeugdbeker gespeeld. Voetbalvereniging TSC treedt op als gastheer.

Zowel Zundert JO19-1 en Zundert JO17-1 hebben zich voor de finale weten te plaatsen.

Zundert JO19-1 won in de poulefase van JEKA (4-1) en Wernhout (1-3), maar verloor met 8-2 van Terheijden. In de kwartfinale schakelden de beloften het 's Gravenmoerse ONI uit met 3-0. In de halve finale was opnieuw Terheijden de tegenstander. Nu trok Zundert met 1-2 aan het langste eind en kwalificeerde zich daarmee voor de finale.

Zundert JO17-1 won alle wedstrijden in de poulefase. Van JEKA (9-4), Sarto (5-4) en Gilze (2-7) werd gewonnen. In de tweede ronde werd Dongen met 2-7 verslagen. In de kwartfinale kwam de derby tegen Moerse Boys uit de koker. De jonge talenten wonnen met 1-5 bij de Moer. In de halve finale werd TVC met 4-0 opzij gezet.

Zundert JO19 speelt de finale tegen SVSS JO19-1 (SportVereniging Sport Staalt Spieren) uit Udenhout. Zundert JO17 treft Uno Animo JO17-1 uit Loon op Zand in de eindstrijd.