Bekerwinst Zundert

maandag 24 augustus 2015, 21:00

In een bekerpoule met zondag derdeklasser Beek Vooruit 1 , zaterdag tweedeklasser FC Axel en zaterdag derdeklasser Arnemuiden mocht Zundert zaterdag jl. aftrappen in Axel. De jonge Zundertploeg met basisplaatsen voor o.a. Dennis Verheijen, Rick Gommers en  Gaynio Aarts kwam eigenlijk nooit in de problemen. Zundert was voetballend de betere ploeg en moest alleen oppassen voor de gevaarlijke en goed voetballende Zeeuwse spits. Hij was het dan ook die de roodzwarten na ongeveer een kwartier spelen verraste en de 1-0 aantekende. Zundert liet zich niet van de wijs brengen, bleef goed in de organisatie spelen en kreeg een aantal goede mogelijkheden via o.a. Gaynio, Denis en Rick. De sterk keepende Axel-goalie wist echter vooralsnog zijn doel schoon te houden. Na 35 minuten kwam Zundert dan toch op gelijke hoogte door een stafschop die benut werd door Ferdi Hereijgers. 

Na rust met Jesse Mouws in de ploeg voor de goed spelende Gaynio bleef Zundert jagen op een tweede treffer. In de 65e minuut was het Denis Vujcic die deze goal op zijn naam bracht. In de slotfase kreeg Zundert nog een aantal kansen om de voorsprong te vergroten, maar een onscherp vizier, pech en vooral een sterk optredende doelman hield de wedstrijd tot het einde toe spannend. 

De bekerconfrontatie tussen Arnemuiden en Beek Vooruit eindigde in 4-4. A.s. dinsdag ontvangt Zundert op sportpark De Wildert Beek Vooruit. Aanvang 19:30 uur