Fabian Nelemans gehuldigd op het veld

zondag 28 oktober 2018, 18:00

Fabian Nelemans gehuldigd op het veld

200 wedstrijden in Zundert 1.

De man met de meeste foto’s op de website, Fabian Nelemans, werd nog een keer op de gevoelige plaat vastgelegd. Normaal figureert hij als decorstuk achter een trotse speler van de week. Deze keer stonden de schijnwerpers op hem gericht. En alleen op hem! Terecht want Fabian heeft namelijk de mijlpaal van 200 officiële wedstrijden in Zundert-1 bereikt.

Fabian maakte op zondag 7 november 2010 zijn debuut in de 84e minuut uit bij Schijf, als vervanger van Jeroen Slootmans.  In recordtijd heeft hij dit aantal wedstrijden bereikt. Dan moet je fit zijn. En gelukkig weinig wedstrijden moeten missen vanwege schorsingen of blessures. 200 wedstrijden binnen 8 jaar, dan mis je er echt niet veel.

Al geruime tijd gaat Fabian als fiere aanvoerder als een wervelwind over het veld. Als middenvelder en soms ook als spits, pakt hij iedere seizoen een fors aantal doelpunten mee. Intussen is hij ook gegroeid in z’n rol als penaltyspecialist. De laatste schoot hij onbedaarlijk hard in de kruising tegen Madese Boys nog geen 14 dagen geleden.

Bij zijn debuut stonden ook de huidige eerste elftalspelers Rob Luijten, Wim Kas, Roy Jacobs, Denis Vucjic in de basisopstelling. Thomas van Nederkassel was die middag de reservedoelman achter de huidige trainer van Zundert 2, Etienne Hereijgers.

Fabian van harte gefeliciteerd met dit jubileum aantal, Hopelijk volgen er nog veel mooie, winnende wedstrijden waarin we jou zien schitteren in het mooie rood en zwart.