Goed begin...

maandag 10 augustus 2015, 13:56

Voor de competitie begint heeft ons vlaggenschip na enkele trainingen een paar oefenwedstrijden ingepland.  Leuk genoeg is dat de eerste twee partijtjes tegen directe tegenstanders in de komende competitie zijn. Als eerste speelde zij tegen BSC uit Roosendaal.

Met aantrekkelijk voetbal werd al snel duidelijk dat Zundert verder was in de voorbereiding dan BSC. Met drie doelpunten uit drie kansen stond het reeds 0-3 en  kan men stellen dat Zundert behoorlijk effectief was. Doelpunten kwamen op het conto van Wim (2x) en Gaynio (1x). Aan het eind van de eerste helft was het Gaynio die zeer behendig de 1-4 maakte.

Na enkele wissels in de rust ging Zundert de tweede helft door daar waar het was gebleven. Veel aanvallen en ondanks dat het voetbal iets nonchalanter werd bleef Zundert de bovenliggende partij. Denis maakte na een snelle actie een mooi doelpunt,  Gaynio maakte zijn derde en ook de ingevallen Tim pikte zijn graantje mee.

Einduitslag 1-7.

Morgen, dinsdag 11-8 zal het eerste zijn krachten opnieuw gaan testen in en tegen een andere Roosendaalse ploeg Alliance aanvang 20:00 uur.