Ik ga op vakantie en neem mee....

vrijdag 5 juli 2019, 7:00

Ik ga op vakantie en ik neem mee….

Wie heeft het spelletje, “ik ga op vakantie en ik neem mee…” nog nooit gespeeld? Dat bedoel ik, iedereen. Ook bij v.v. Zundert zijn we dol op spelletjes. Het leukste spel blijft natuurlijk voetbal, maar nu is het even zomerstop.

Tijd om te rusten, maar we hebben wel een spelletje bedacht. Maak de mooiste vakantie foto, waarin je, je  Rood-zwarte hart laat zien. Schrijf v.v. Zundert in het zand, ga met je sjaal op de foto, ga in een Zundert shirt op een leuke plaats of verrassende pose op de foto. En stuur die in naar deckers-b@hotmail.com of app deze naar 06-10362330

De activiteiten commissie zal de foto’s beoordelen op kwaliteit en originaliteit. En er een mooie collage van maken. Natuurlijk hebben we de mooiste foto een leuke attentie. Maar die houden we nog even geheim.

Dus ik ga op vakantie en neem mee: een fototoestel, een Zundert sjaal, m’n v.v. Zundert gevoel en een beetje creativiteit.

Stuur je foto’s in voor 1 september. Ook als je niet op vakantie gaat, maar wel het v.v. Zundert vakantie gevoel wil delen!

Fijne vakantie, groeten de activiteitencommissie.