Jeugd v.v. Zundert trapt het seizoen af.

zaterdag 18 augustus 2018, 22:00

Jeugd v.v. Zundert trapt het seizoen af.

Vandaag, zaterdag 18 augustus, is voor alle jeugdteams van v.v. Zundert het seizoen officieel van start gegaan. Op dampende beats van DJ Sam Dictus kwamen de jeugdspelers en hun ouders naar sportpark de Wildert. Daar kwamen de spelers, ouders, leiders en trainers voor het eerst in de nieuwe samenstelling voor komend seizoen bij elkaar. Even aftasten, maar al snel vertrouwd!

Terwijl de muziek de stemming verhoogde, was er voor de ouders een presentatie over v.v. Zundert (zie ook hieronder). Ook voor de (nieuwe) leiders en trainers was er een informatierondje, zodat alles duidelijk is voor het komende seizoen. In het kader van transparantie, ook dit hieronder op de site, zodat voor iedereen duidelijk is, wat je van een trainer en leider mag verwachten en wat niet.

Verder stonden er stands van de activiteiten commissie, de merchandise en de scheidsrechters afdeling. En natuurlijk was Stanneke de Leeuw ook weer van de partij om te dollen met z’n vriendjes en vriendinnetjes.

Daarna werd de eerste training afgewerkt. Na afloop was er nog wat gezonds te snacken en een ijsje. In het fotoalbum op deze site nog veel meer foto’s van de geslaagde seizoenopening van de jeugd van v.v. Zundert.