Meiden voetbal avond

maandag 9 april 2018, 16:00

Meiden voetbal avond.

Ja, het is weer zo ver! Girl power op sportpark de Wildert. Rood-zware harten!

Na een aantal geslaagde  voetbal clinics speciaal voor meisjes zoals Chick and Kicks, hebben we ook dit seizoen nog iets leuks op het programma voor alle meisjes van groep 1 tot en met 8. Een leuke avond training onder leiding van de enthousiaste meiden van MO19-1 en natuurlijk de vrolijke Zundertse leeuw.

Op donderdag 26 april van 18.00 tot 20.00 zijn alle meiden van V.V. Zundert welkom, net als alle meisjes van groep 1 tot en met 8 van alle basisscholen.

We gaan een warming-up doen met heerlijke beats uit de speakers. Voor wat drinken met iets lekkers wordt gezorgd. Ook voor supporters zoals broertjes, ouders, opa’s en oma’s staat de koffie warm.  En we gaan natuurlijk lekker voetballen. Voor alle deelneemsters is er ook nog een leuk cadeautje.

Dus doe net als zoveel meisjes dit seizoen hebben gedaan, kom voetballen bij V.V. Zundert. Gegarandeerd plezier voor, tijdens en na de wedstrijd. Twijfel je nu nog? Dan is dit een uitgelezen kans om te kijken of het iets voor jou is. Neem zoveel mogelijk vriendinnen mee.

Wij hopen dat je er bij bent, want zo’n leuke avond mag je niet missen! Geef je op via voetbal@vvzundert.nl