Nog geen sprookje voor Zundert in Kaatsheuvel

dinsdag 11 april 2017, 8:00

In een verre van hoogstaand duel duel met echt degradatievoetbal verzuimde Zundert afstand te nemen van DESK. Na 90 minuten stond een bloedeloze 0-0 op het scorebord

Op een zonovergoten sportpark De Eikendijk in Kaatsheuvel kon Zundert goede zaken doen tegen directe concurrent DESK. Veel meegereisde Zundert supporters hoopten, na het goede optreden een week eerder tegen koploper Rood Wit, op een succesvolle middag. De hooggespannen verwachtingen kwamen echter niet uit. De eerste kans was voor Zundert na een diepe bal van Dorus Valk op Gaynio Aarts. Gaynio Aarts bereikte Fabian Nelemans wiens schot geblokt werd. Beide ploegen leden veel balverlies waardoor het spelbeeld rommelig was. DESK probeerde het met twee afstandsschoten, maar Thomas van Nederkassel was paraat. Even later werd de doorgebroken Denis Vujcic neergehaald en werd zijn tegenstander met geel in plaats van rood bestraft. De verdiende vrije trap werd in de handen van de DESK-goalie gekopt.

De tweede helft werd het spel er niet beter op. Opnieuw kopte Zundert een doelkans in de handen van de keeper. Nu was het Tim Goethals die een voorzet van Wim Kas niet op waarde wist te schatten. Zundert had toch met de drie punten naar Zundert moeten vertrekken. Een doorbraak van Denis over de rechterkant had tot een succesvolle aanval moeten leiden. Denis was eerder dan de keeper bij de bal en gaf de bal voor op Jesse Mouws. Jammerlijk voor heel Zundert wist Jesse de bal niet in het lege doel te krijgen.


Opstelling: Thomas van Nederkassel, Wim Kas, Pieter Dictus, Dennis Verheijen, Dorus Valk, Fabian Nelemans, Rick Gommers (W: Thijs Damen), Tim Goethals, Denis Vujcic, Jesse Mouws en Gaynio Aarts (W: Mike Daemen).

Wisselspelers: Joep Jacobs, Mike Daemen, Lars van Elsacker, en Thijs Damen