Rick Gommers individuele winnaar Algemene Kennisquiz

donderdag 19 mei 2016, 16:30

Donderdagavond 12 mei werd in de kantine de laatste quizavond van dit seizoen gehouden. Onder de bezielende leiding van quizmaster Kees Boot streden de 10 teams, her en der aangevuld met de overige aanwezigen om de titel 2016 en de door Van Hassel Verf beschikbaar gestelde prijzen. Deze keer verraste de quizmaster de deelnemers met vragenrondes over The Marlets, bloemencorso, voetbal en de gebruikelijke algemene ronde.

CV de Scheenbeenhooghouwers eindigde op deze 8e quizavond met 43 punten op de 3e plaats, maar hield genoeg punten over om Zomer '96, de winnaar van de laatste ronde in het algemeen klassement met 8 punten voor te blijven. De teamleden van CV de Scheenbeenhooghouwers kregen van Quizmaster Boot nog twee quizronden voorgeschoteld om een individuele winnaar aan te wijzen. Rick Gommers was Jeroen Slootmans, Kees Bullens en Rens Gommers te slim af en mag zich de beste  Algemene Kennisquizzer van dit seizoen noemen.

Rudolf van Hassel had uit naam van Van Hassel Verf sporttasjes, met shirts en cadeaubonnen beschikbaar gesteld voor het winnende team. Rudolf, hartstikke bedankt! Ook voor de "onafhankelijke" quizmaster Kees was er namens de teams nog een presentje. Alvorens dit open te mogen maken moest hij wel eerst enkele quizvraagjes over hemzelf, rijmend op Boot, beantwoorden, hetgeen hem natuurlijk goed afging. "Wat als Kees Boot een bakker was?; een scheidsrechter was?; of aan een boom hing? De antwoorden brood, floot en noot waren inkoppertjes!

Voor de teams is nu het lange wachten begonnen op de 2e editie die aan het begin van het nieuwe seizoen zal starten! Natuurlijk zijn nieuwe teams van 3 tot 5 personen ook uitgenodigd om aan de nieuwe jaargang mee te doen!