Topscoorders en spelers van het jaar

maandag 2 juli 2018, 9:00

Topscoorders en spelers van het jaar

Op het WK zijn de gedoodverfde sterren van het toernooi Messi en Ronaldo alweer naar huis. Voor de titel topschutter van dit toernooi zijn nog veel gegadigden. Ook bij v.v. Zundert was het spannend dit jaar, maar de winnaars zijn bekend.

Iedere wedstrijd gaf de technische staff rapportcijfers aan alle spelers die minuten gemaakt hadden. Uit deze cijfers volgde ranglijst, waarbij wel aan een minimumaantal beoordelingen moest worden voldaan. Voor de vaste volgers zal het geen verrassing dat Wim Kas speler van het jaar bij Zundert 1 geworden is. Hij is een stabiele factor in de hoofdmacht. Bij Zundert 2 viel de eer ten deel aan Sebastiaan van Hassel, die ook kan terugkijken op een prima seizoen.

Hoe streng en rechtvaardig deze beoordelingen ook zijn, niets is zo objectief als de topscoorderslijst. Hierbij was het Fabian Nelemans die het net het vaakste liet bollen bij Zundert 1. Bij Zundert 2 was Yannick Sonnemans degene die het vaakste de bejubelde persoon op het veld was.

Alle vier van harte gefeliciteerd met deze mooie individuele prijzen, die bekend gemaakt werden op het gezellige eindfeest van de selectie. Deze prijzen zijn extra leuk omdat de teamprestaties ook goed waren afgelopen seizoen, want individuele prijzen met een degradatie zijn minder leuk.

Fabian Nelemans (topscoorder Zundert 1) ontbreekt op de foto. Van links naar rechts Sebastiaan van Hassel (speler van het jaar Zundert 2), Wim Kas (speler van het jaar Zundert 1) en topscoorder Zundert 2 Yannick Sonnemans.