V.V. Zundert en Ger Musters gaan samen vijfde seizoen in.

vrijdag 9 december 2016, 8:30

Na vier seizoenen zijn trainer Ger Musters en V.V. Zundert nog niet op elkaar uitgekeken. Onder leiding van de ervaren oefenmeester bereikte V.V. Zundert voor het eerst in haar geschiedenis de tweede klasse, waarin het momenteel een plaats in de middenmoot bekleed.

Vier jaar geleden begon de samenwerking in de vierde klasse, waarna na twee promoties in drie seizoenen beide partijen nog steeds mogelijkheden zien om te groeien. Hierop heeft het hoofdbestuur in overleg met de technische commissie, spelersraad en de trainer zelf besloten, het contract weer voor 1 seizoen te verlengen.

De oud-voetballer van Beek Vooruit, NAC, Hoogstraten, Rood-Wit (hoofdklasse), TSC (hoofdklasse) en Internos begon zijn trainerscarrière bij VV Hoeven, waarna hij in een periode van zes jaar Internos van de derde klasse naar de hoofdklasse bracht. Vervolgens werd hij trainer bij RBC, waar hij verantwoordelijk was voor de beloftes. Aansluitend was hij hoofdtrainer van hoofdklasser Baronie, FC Binnenmaas (derde klasse zaterdag) en opnieuw Internos.