VV Zundert Meisjes O13-team is gestart!

dinsdag 22 november 2016, 20:00

De eerste training maakte al direct duidelijk dat er veel voetbaltalent bij deze meiden zit. Onder leiding van de trainsters Geke Hombergen, Joy de Bakker, Karlijn Pinxteren en Pien Graaumans werd er fanatiek en, ook belangrijk, gezellig getraind. Uniek is dat deze vier speelsters van de MO17, aangevuld met Hebe Delcroix, de trainingen gaan verzorgen. Als geen ander weten zij hoe gezellig en leuk het is om als meisje te voetballen en thuis te zijn bij VV Zundert. De leden van de TC Jeugd zullen op hun beurt elke woensdagavond de jonge vijf trainsters en de meiden O13 begeleiden.

De trainingen zijn op woensdagavond van 18:30 tot 19:30 uur. Meisjes, in de leeftijdscategorie van 10 t/m 13 jaar die ook graag willen voetballen in ons nieuwe meisjesteam kunnen zich aanmelden bij meisjescoördinator Esther Godrie, esthergodrie@gmail.com of via onze website www.vvzundert.nl.

Natuurlijk zijn ook meisjes in andere leeftijdscategorieën van harte welkom en kunnen zij zich ook via bovenstaande adressen aanmelden.