VV Zundert start met Mini-pupillen

woensdag 24 december 2014, 13:00

Bij veel verenigingen zien we ze al rondrennen achter de bal: De Mini-pupillen, jongens en meisjes vanaf 4 jaar. Ook VV Zundert gaat vanaf januari 2015, bij voldoende belangstelling van start met dit Welpenvoetbal met als doel de allerkleinsten kennis te laten maken met voetbal en ze te laten ervaren hoe leuk voetballen is. 

Met speloefeningen en specifieke trainingsmaterialen zullen de mini-pupillen ervaren wat een bal is, wat een bal doet, wat er met de bal kan worden gedaan en welke richting de bal op moet. Het trainingsveld wordt wekelijks omgetoverd in een speeltuin waarin op een speelse manier het voetballen centraal staat met als belangrijkste uitgangspunt: PLEZIER!!!: 

De trainingen zullen waarschijnlijk op dezelfde tijd plaats vinden als de trainingen van de F-jeugd: woensdag van 18:00 tot 19:00 uur. Mogelijk dat in het voorjaar ook enkele wedstrijdjes worden gespeeld tegen de teams van de plaatselijke zusterverenigingen. 

Voor aanmelden en/of voor meer informatie kun je contact opnemen met jeugdcoördinator Edwin Dobbe edwindobbe@gmail.com en jeugdvoorzitter Jacqueline Backx, fam.backx@home.nl