VV Zundert to the MAX!

maandag 24 april 2017, 21:00

We verlengen het seizoen met 1 week! Of we starten vroeg met de voorbereiding op het volgende seizoen. Hoe dan ook, op 14 mei vieren we ons 85-jarig bestaan. Met de SAVE THE DATE, hebben jullie deze datum hopelijk vastliggen. We gaan deze dag voor maximaal.

In de ochtend starten we met een onderling toernooi voor de senioren van de zaterdag- en zondag teams van 10.00 uur tot 12.00-13.00uur. Van ongeveer 12.00 tot 13.00 werken de dames een eigen activiteit af. Op deze manier sluiten we het seizoen met een maximaal lichamelijke inspanning af, waarna we het lichaam maximaal gaan aanvullen. Er wordt voor soep en broodjes gezorgd en ook enkele gratis consumptiebonnen worden getrakteerd door de jarige vereniging, waarna we vanaf het terras of langs de lijn Zundert 1 morele support kunnen geven als het nog nodig blijkt te zijn!

Daarna zal onder het genot van een DJ en/of live muziek het feest verder gaan. Rond 17.30 zal er een buffet weggezet worden voor alle aanwezigen. Omdat het in het voetbal om details en een paar procent meer of minder gaat, gaan we deze dag met stapjes van 5% kijken wat we kunnen bereiken.

We rekenen op een grote opkomst. Mocht je niet kunnen, meld je dan voor 8 mei af bij je eigen leider.