Zundert delft onderspit tegen Uno Animo

dinsdag 29 november 2016, 13:00

De eerste tien minuten golfde het spel heen en weer zonder dat beide partijen gevaarlijk werden. Een inzet van Pieter, na het mistasten van de Uno Animokeeper werd van de lijn gehaald en een afstandsschot van Frenk Zagers verdween naast het doel. Uno Animo zette hier twee vrije trappen tegenover die het doel niet wisten te vinden. Zundert was voetballend beter, maar het fysiek sterkere Uno Animo belette Zundert in haar spel te laten komen. Een inzet van Gaynio, na een uitbraak, was te zwak om de keeper te verschalken. Ook Uno Animo kreeg haar kans toen een een aanvaller vrij voor Thomas van Nederkassel opdook. Zijn stift ging via de Zundertkeeper en de lat over het doel. Voor de rust waren er nog wat halve kansen voor beide doelen, maar allen zonder groot gevaar. Ruststand 0-0.

Na de rust, met een andere Uno Animokeeper in het doel, werden de eerste minuten door slecht combinatievoetbal van beide kanten bepaald. Geheel uit het niets tekenden de Loon op Zanders voor de 1-0. Een schot van grote afstand was Thomas te machtig. Zundert ging meer naar voren voetballen en nam risico's. Het leidde voor beide ploegen tot enkele mogelijkheden,maar vooralsnog bleven de keepers de situatie meester. Met een aanvallende wissel, Tim Goethals voor de aangeslagen Frenk, probeerde Zundert een naderende nederlaag te voorkomen. Twee identieke aanvallen, in de 70ste en 80ste minuut velden echter het vonnis voor Zundert. Over rechts werd tweemaal de vrije man voor het Zundertdoel gevonden. 3-0.

Zundert drong daarna nog wel aan, maar had vanmiddag niet de noodzakelijke scherpte om het de tegenstander moeilijk te maken.

De opstelling: Thomas van Nederkassel, Tjeu van der Heijden, Frenk Zagers, Pieter Dictus, Wim Kas, Fabian Nelemans , Dennis Verheijen, Olivier van Hassel, Denis Vujcic, Maikel Zagers, Gaynio Aarts

Wissels: Joep Jacobs, Tim Goethals, Ferdi Hereijgers, Thomas Kerstens, Rob Luijten