ZUNDERT TE STERK VOOR HVV '24

maandag 23 mei 2016, 18:30

Na een minuut kon de Zundert aanhang al juichen. Dennis Verheijen kopte de 1-0 binnen. De HVV-keeper was wat onzeker, ook in meerdere situaties in de wedstrijd. Daarna kwam HVV er een paar keer uit en moest Thomas van Nederkassel enkele keren redding brengen. Binnen het kwartier was het bijna 2-0. De bal werd van de lijn gehaald. Vervolgens kreeg Tim Goethals een goede mogelijkheid. Zijn lob was net iets te kort. De volgende kans was voor Fabian Nelemans. Na een perfecte doorkopbal van Denis Vujcic krulde hij helaas naast. Denis zelf had wel succes in de 27e minuut. Hij zette druk op de keeper, ontfutselde hem de bal en de 2-0 kon op het scorebord. Zundert zette door en een minuut na de goal werd Tim de diepte in gestuurd. Hij werd echter onderuit gehaald. De vrije trap van Fabian ging net naast. Op het half uur mocht Frenk Zagers aanleggen voor een vrije trap. Denis kopte de 3-0 feilloos binnen. Gaynio Aarts was dicht bij een 4e treffer door de onzekere keeper. De onnodige gele kaart voor Frenk was eigenlijk het enige smetje in het eerste bedrijf.

Ook de tweede helft kwam roodzwart goed uit de startblokken. Het leverde meteen wat kansjes op voor Tim en Gaynio. Rond de 55e minuut kon Pieter Dictus de 4-0 binnenschieten, nadat de keeper een schot van Fabian niet goed verwerkte. Zundert bleef collectief goed druk zetten en dat resulteerde in meerdere kansen. Gaynio was er heel dicht bij na een scherpe voorzet van Denis. In de 63e minuut stuurde Gaynio Denis goed weg, die omspeelde de keeper en kon zijn 3e maken. Jammer, dat  de goed spelende achterhoede toch nog een tegengoal moest toestaan na een voorzet van HVV. Zelf kreeg Zundert ook nog kansen om de score uit te bouwen. De gelukkig weer herstelde Jesse Mouws kwam in het veld voor Gaynio. Denis bleef de gevaarlijke man, scoorde nog een keer, maar die werd wegens buitenspel afgekeurd. HVV werd niet meer gevaarlijk. Dat zal donderdag in ieder geval proberen de opgelopen achterstand goed te maken. Niet onderschatten is het devies. Maar met dezelfde teamspirit, inzet en strijdlust moet deze horde geen probleem zijn. Supporters jullie steun is nodig, zelfs in het "verre" Hulst.

Opstelling: Thomas van Nederkassel, Rob Luijten, Frenk Zagers, Pieter Dictus, Wim Kas, Fabian Nelemans, Dennis Verheijen, Olivier van Hassel, Tim Goethals, Denis Vujcic, Gaynio Aarts (W).

Wisselspelers: Ferdi Hereijgers, Tjeu vd Heijden, Jesse Mouws (W),Niek Daamen, Thomas Kerstens en Alex van Nederkassel.