Zundert uitgeschakeld na penalties

dinsdag 25 november 2014, 22:40

Zundert is er niet ingeslaagd de 4e ronde van de KNVB beker Amateurs te bereiken. De thuiswedstrijd tegen zaterdag tweedeklasser Papendrecht werd na penalties verloren.

Zundert moest al vroeg een tegenvaller incasseren toen Wim Kas geblesseerd uitviel. De eerstehelft werd er niet gescoord.

De tweede helft kwam Zundert drie keer op voorsprong maar liet het Papendrecht steeds terug komen. In de 47e minuut maakte Jesse Mouws de 1-0. Drie minuten later stond het 1-1. in de 60e minuut scoorde Fabian Nelemans en in 61e minuut  stond de 2-2 al weer op het scorebord. Zundert kwam in de 70e minuut na het eerste balcontact van de ingevallen Maikel Zagers weer op voorsprong. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd kwam Papendrecht wederom langszij.

Penalties moesten vervolgens de beslissing brengen. Zundert miste de laatste. Papendrecht faalde niet.