Bavel 2 - Zundert 2 (1 - 1)

zondag 26 februari 2023, 11:30

Deze week in de rubriek "het wel en wee van Zundert 2" het relaas over het derde gelijke spel in vier wedstrijden. Ongeslagen dat wel, maar echt opschieten doet het niet.

Wedstrijd verslag Bavel 2 - Zundert 2

Na het vrije carnavalsweekend had iedereen weer zin om te voetballen. We moesten uit naar Bavel, een belangrijke wedstrijd om de aansluiting te houden bij de bovenste plaatsen. Dit deden we met de volgende opstelling:

Lars Vermeulen - Stan Hombergen, Wouter Leeuw, Kees Bullens, Ebbe van de Wouw - Owen Maas, Thieu Vergauwen, Jelle Roelands - Jacco de Bil, Rabbin Hassan, Joey Daemen.

Wissels: Bas Englebert, Rick Gommers, Stef van Dongen en Alex Roelands.

De warming-up was nog niet top. Dit had misschien te maken met de koude wind of het hobbelige veld. Het was in ieder geval duidelijk dat het beter zou moeten zodra de scheids op zijn fluitje zou blazen. Met een goede dosis vertrouwen en de wil om te winnen begonnen we aan de wedstrijd. Dit werd gelijk duidelijk doordat we in de 1e minuten gelijk druk durfde te zetten en agressief begonnen. Hier volgde helaas geen hele grote kansen uit. Echter was dit wel een goed begin, iets wat we dit seizoen niet altijd kunnen zeggen helaas. Enkele corners en kansjes verder kwam hier misschien wel de grootste kans van de 1e helft. Een corner beland op het hoofd van Wouter. Hij kopt alleen helaas net naast. Bavel was vooral gevaarlijk via afvallende ballen. Gelukkig bleef het bij gevaarlijk.

In de 2e helft begonnen we weer sterk. Er volgde een aantal kansen die er wel in hadden gemogen. Tot we in de 57e minuut de grootste kans van de wedstrijd kregen. Rabbin speelt zichzelf goed vrij en is niet zelfzuchtig, hij ziet Jacco diep lopen en geeft de bal. Die schiet hem beheerst binnen. 0-1! Een terechte voorsprong. Nu moeten we deze zien vast te houden. Bavel wisselt en gaat aanvallender spelen. Hier kregen we steeds meer moeite mee helaas. We waren zelf gevaarlijk in de counters maar maakte de kansen niet af. Toen werd er gewisseld. Stef kwam er in voor Joey. En kort daarna greep Stan helaas weer naar zijn hamstring hij werd gelijk vervangen door Bas. Toen gingen we de laatste 10 minuten in. Bavel kreeg in de hoek een makkelijk gegeven vrije trap. Deze gooide ze er in en werd helaas niet weggewerkt door ons. Toen kwam hij voor de voeten van een speler van Bavel die twijfelde niet en haalde uit. Helaas 1-1. Verder gebeurde er niet veel. Tot Bavel er in de laatste minuut nog een keer gevaarlijk uit kwam. Gelukkig twijfelde Wouter niet en maakte hij een overtreding. De daaruit volgende vrije trap was gevaarlijk maar gelukkig had Lars hem met een goede redding. Toen floot de scheids gelijk af.

Helaas weer een gelijkspel. Hopelijk kunnen we volgende week weer winnen. Thuis om 12:00 tegen de koploper: GSBW. Tot dan!