RKVV Gesta - VV Zundert MO13 (2-0)

zaterdag 18 maart 2017, 11:00

RKVV Gesta – VV Zundert

18 Maart stond de wedstrijd tegen Gesta gepland. We gingen dus met goede moed naar Galder. We waren vroeg aanwezig, en dus hadden we een goede warming up. Om 11 uur klonk het fluitsignaal en gingen we er tegen aan. Het was een sterke ploeg en daarom waren er kansen voor allebei de teams. De eerste helft ging dan ook gelijk op en stond het bij de rust nog 0-0. In de rust iedereen even opgepept zodat we er weer tegenaan konden gaan. Het eerste kwartier van de tweede helft ging ook nog steeds gelijk op, maar helaas wist Gesta toen toch te scoren en stonden we met 1-0 achter. Na 3 minuten konden ze weer het net vinden en was de achterstand al 2-0. Dit was ook de eindstand. Jammer, want we hadden er toch echt voor geknokt. Volgende keer beter.