vv Zundert C1 - Advendo C1

zondag 7 december 2014, 0:00

Prima overwinning C1 tegen Advendo!

Na het Sinterklaasfeest weer tijd om weer eens goed uit te pakken tegen Advendo! Met een volledig fit team was het even wachten i.v.m. files tot Advendo arriveerde, maar uiteindelijk met een minuutje of 10 vertraging begon onze C1 gemotiveerd en scherp aan de wedstrijd. In de eerste 5 minuten aantal kansen voor onze manne met een schot van Sam Smits recht op de keeper en kans voor Robin Vissenberg na een pas van Cas. Onze C1 was duidelijk meer in balbezit en bleef kansen creëren, o.a. bal van Stijn voorlangs, schot van Tim tegen de paal (rebound van Hebe over de goal) en na kwartiertje grote kans voor Tim die echter net naast ging. Achterin werd geconcentreerd gespeeld met Robin Kustermans ook weer fit in de basis. Zoals zo vaak in het voetbal, als je niet scoort valt de goal aan de andere kant en ja hoor na ruim kwartier scoorde Advendo de 0-1 uit één van de schaarse aanvallen. Kort daarop een uitstekende redding van de weer volledig herstelde en goed keepende Joey die een schot mooi uit zijn doel ranselde. Na bijna een half uur spelen dan de verdiende gelijkmaker, schot van Niek verdween in de linkerhoek, tevens ruststand 1-1.

Na de rust, waarin een ieder ervan overtuigd was dat met de nodige inzet er vandaag 3 punten bijgeschreven moesten worden, een weer sterk startende C1. Dit resulteerde al in de 3e minuut van de 2e helft in de 2-1, mooie actie van Tim die koelbloedig binnenschoot. Binnen 10 minuten de 3-1 via Hebe en vv Zundert bleef de sterkere ploeg. Na vrije trap van Cas mooie kopbal van Seppe die helaas op de lat belandde. In de 20e minuut 2e helft mooie solo van Tim die keurig op Jelle teruglegde die de 4-1 binnen knalde. Na een klein opstootje moest Advendo met een man minder verder en onze C1 bleef veel kansen creëren. Dit resulteerde nog in de 5-1 van Tim, direct daarna  na actie Tim een pegel van Jelle op de lat van grote afstand en uiteindelijk de 6-1 op het bord van de goed spelende Seppe. In de laatste minuten nog aantal grote kansen o.a. voor Thomas, maar eindstand bleef 6-1. Complimenten voor het hele team, hard gewerkt en verdiende overwinning, Proficiat !! Volgende week gaan we weer voor de 3 punten, thuis tegen Unitas!!