vvZundert JO19-2 - Internos JO19-2 (1 - 3)

zaterdag 28 oktober 2017, 0:00

vvZundert JO19-2 - Internos JO19-2

We hebben er zin in, iedereen is aanwezig. We creëren meteen al een aantal kansen. Plots komt Internos door en maakt (onnodig) 0-1. We krijgen het lastig, hebben regelmatig balverlies en Thijmen heeft het druk. Gelukkig staat hij als altijd goed te keepen. Helaas slipt er toch een bal doorheen en is het 0-2. 1 minuut voor rust is er een afstandsschot waardoor het 0-3 wordt.

Na de rust zie ik terug passie op het veld. Mooi mannen, het vuur is er weer, dit is echt leuk om naar te kijken. Er wordt vlot gespeeld, ik zie mooie acties, we kunnen elkaar goed vinden. Het lijkt wel een andere wedstrijd. Er gaat een bal net naast en we weten dat het kan. Er volgt een mooie voorzet, een goede aanname en de bal wordt prachtig ingetikt. 1-3. We blijven veel in balbezit, er zijn wat overtredingen en blessures aan beide kanten, het blijft vlot spel maar het lukt niet om nog een keer te scoren. De tegenstander heeft eveneens een goede doelman. Het blijft dus 1-3. Bedankt jongens, ik ben trots.