4 tegen 4 mini pupillen toernooi

maandag 5 maart 2018, 8:00

Minipupillen 4x4 toernooi

Zaterdag 17 maart spelen ons minipupillen en hun vriendjes en vriendinnetjes een 4-tegen-4 toernooi. Alle kinderen uit Zundert van 4 t/m 7 zijn natuurlijk ook welkom om mee te doen. Aanmelden kan gratis via voetbal@vvzundert.nl

Zorg dat je 9.45uur op sportpark de Wildert bent. Het toernooitje duurt van 10.00uur tot 11.00uur Voor drinken en iets lekker gezonds wordt gezorgd! Kom ook naar het 4x4 toernooi voor minipupillen van V.V. Zundert en neem zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes mee.  Ook voor de supporters, papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s wordt gezorgd. De koffie staat klaar! Alle deelnemende kinderen ontvangen een heus voetbaldiploma.

En als klap op de vuurpijl is ook de naamloze leeuw aanwezig. Kom lekker met hem voetballen en kijk welke naam het best bij hem past. En vergeet je kleurplaat niet in te leveren.

Verkiezing naam leeuw.

De leeuw die de laatste keren aanwezig was bij activiteiten is op zoek naar een naam. Weet jij een leuke naam? Mail deze dan naar corne@vvzundert.nl De jeugdspelers hebben ook allemaal een kleurplaat meegekregen op de training of bij de Bingo. Heb je deze niet of wil je een nog mooiere inleveren, dan kun je deze ook downloaden op www.vvzundert.nl waar ook meer informatie over beide wedstrijden staat. Inleveren kan tot en met 17 maart in de inleverdoos in de kantine.