Algemene Ledenvergadering 28 november

vrijdag 18 november 2016, 8:00

Maandag 28 november wordt, voor alle leden en ‘ouders van jeugdleden’ in de kantine de jaarlijkse ledenvergadering gehouden.

Een van de belangrijke punten is de opvolging van voorzitter Mike van Ommen die om gezondheidsredenen is terug getreden. Het bestuur is zeer verheugd te kunnen melden dat Fred Verheijen bereid is gevonden de voorzittershamer weer op te pakken. Het bestuur stelt Fred dan ook kandidaat om Mike van Ommen op te volgen. Mocht Fred tijdens de vergadering door de leden worden gekozen dan zal dit voor hem het 2e voorzitterschap van VV Zundert betekenen.

Daarnaast vinden er meer bestuursverkiezingen plaats: Naast Mike van Ommen is, volgens rooster van aftreden Charles van Elsacker aftredend. Secretaris Jan van der Aa gaat het bestuur verlaten. Het bestuur stelt Dick Havermans voor als kandidaat om de plaats van Jan in het bestuur in te nemen.

Ingevolge artikel 12 van de statuten is het de leden vrij tegenkandidaten aan te dragen. De namen van deze kandidaten dienen minstens een half uur voor aanvang van de vergadering schriftelijk in het bezit te worden gesteld van de secretaris Jan van der Aa. Bovendien moet deze kandidaatsstelling ondertekend zijn door tenminste drie andere leden. Alle leden hebben één stem. Jeugdleden/ouders hebben 1/5 stem. De verkiezing zal schriftelijk plaatsvinden. De vergadering start om 20:00 uur. Vanaf 19:30 uur is de kantine open en gelegenheid het verslag van de vorige ledenvergadering in te zien.