Heidi van den Eijnden - van Hassel kandidate voor bestuursfunctie.

woensdag 20 maart 2024, 17:00

Heidi van den Eijnden - van Hassel kandidate voor bestuursfunctie.

Per 1 April, het is echt geen grap, neemt Heidi van den Eijnden - van Hassel de rol en taken over van Corné Verschuuren als voorzitter van de Info commissie. Corné blijft ondersteunend actief in deze commissie.

Naast deze verschuiving heeft Heidi ook aangegeven zich kandidaat te willen stellen voor de vrijgekomen positie namens de Info commissie in het hoofdbestuur. Wij zijn heel blij met deze aanmelding en hopen dan ook dat Heidi wordt gekozen tijdens de volgende Algemene Ledenvergadering.

Heidi vergadert al enige tijd mee met het hoofdbestuur. Corné is intussen al langer dan Mark Rutte bezig aan een demissionaire verlenging van zijn bestuurstermijn. Hij heeft aangegeven dit tot het einde van het seizoen voort te zetten. Met deze voorgenomen overdracht blijven er nog steeds twee vacatures in het hoofdbestuur. Namelijk de portefeuilles Kantine- en Activiteiten en Sponsoring.

Heidi is al vanaf haar kinderjaren betrokken bij v.v. Zundert. Heidi is gaan voetballen bij de meisjes toen ze zijn opgericht en heeft daarna ook nog jaren bij de dames gespeeld. Na een periode van afwezigheid heeft Heidi de weg naar het sportpark weer gevonden door haar voetballende zoons Luuk en Naud. Sindsdien is ze weer actief geraakt; eerst als leider voor een jeugdteam, nu neemt ze zitting in de wervingscommissie en sinds kort draait ze ook mee bij de organisatie van het E&F kamp. Daarnaast is Heidi op zondag bij Zundert 1 een trouwe supporter. Heidi heeft bestuurlijke ervaring opgedaan bij Buurtschap Tiggelaar. Met een functie in het bestuur zou zij in de voetsporen van haar vader en ons erelid Johan van Hassel stappen.

Wij wensen Heidi veel succes en plezier en bedanken Corné nogmaals en zeer hartelijk voor het invullen van de overbruggingsperiode.

Heidi is te bereiken via heidi@vvzundert.nl of 06-12079745.