Jeugdteam in de spotlights

vrijdag 8 maart 2024, 8:00

Deze week in de rubriek “Jeugdteam in de spotlights” aandacht voor de jongens en meisje van de JO8-1. Een heerlijk sfeer verhaal over een willekeurige zaterdagochtend van dit leuke team. Voetbal in z’n meest pure vorm. Genieten!

V.V. Zundert JO8-1

Dit is het verhaal van onze fantastische JO8-1, waar de passie voor het spel en het plezier van het samenzijn hand in hand gaan. Het avontuur begint elke zaterdagochtend, wanneer de zon nog maar net boven de horizon uitkomt en de ouders zich afvragen of ze de wekker zijn vergeten uit te zetten van de werkweek.  De spelers verzamelen zich vol enthousiasme in de kantine, om hier hun warming up aan het tafelvoetbalspel te beginnen. Na het omkleden in het kleedlokaal zijn ze klaar om hun geliefde sport te spelen. Met voetballen aan hun voeten en hun doelen hoog in de lucht, gaan ze vol goede moed van start. Vanaf het eerste fluitsignaal is het duidelijk dat de JO8-1 niet zomaar een team is; het is een verzameling van jonge Ronaldo's, vastbesloten om de wereld te veroveren met hun voetbaltalent. Met Timo, Mats, Benthe, Silke, Mike, Joel, Richie en Ravi op het veld, is elke aanval een potentieel doelpunt, elke pass een strakke assist en elke redding een moment van glorie.  Hoewel ze elk hun beurt nemen om te keepen, is het plezier voor velen te vinden in het aanvallen. Het voelt als vliegen, met enkel de bal en het doel voor hun ogen. En zelfs als ze een keer missen, is er altijd weer die vastberadenheid om het opnieuw te proberen, wetende dat de volgende kans misschien wel hun moment zou kunnen zijn. En als dit dan uitmondt in een treffer blijkt dat ze hun helden goed bestuderen. Er staat regelmatig een juichende Ronaldo, Mbappe of Haaland op het veld, vrijwel niet van echt te onderscheiden in het juichen. Met gelach, vriendschap en onvergetelijke momenten eindigt elke wedstrijd van ons jonge voetbalelftal. Deze kinderen zijn meer dan alleen voetballers; ze zijn een hecht team dat samen groeit, leert en plezier beleeft. Door hun gedrevenheid, doelgerichtheid en liefde voor het spel, zijn ze ware junior voetbalhelden in de dop. 

Dus wordt u eens vroeg wakker op zaterdagochtend, schroom dan niet om de reis naar sportpark de Wildert te maken voor een wedstrijdje van de JO8-1.