RABO Bank Clubkascampagne 2018

woensdag 7 februari 2018, 8:00

Doelen RABO bank clubkascampagne

Jeugd G-voetbal bij V.V. Zundert & Kwaliteit bij activiteit

U heeft in het nieuwsbericht van 26 januari op deze site kunnen lezen dat V.V. Zundert de mogelijkheden onderzoekt en bespreekt om jeugd G-voetbal aan te bieden. Er is een enthousiaste club vrijwilligers die zich hier voor wil inzetten. Extra inkomsten zijn welkom om dit op te starten.

V.V. Zundert wil een vereniging voor alle inwoners van Zundert en omgeving zijn. Jong, oud, man, vrouw, beperking of niet. Na 28 jaar is het senioren G-voetbal helaas verdwenen bij de vereniging. Hopelijk lukt het om via de jeugd ook weer G-voetbal in Zundert te krijgen. Aan de inzet van de betrokkenen zal het niet liggen om hier een succes van te maken.

Verder heeft V.V. Zundert al sinds jaar en dag een enthousiaste club vrijwilligers, óók in de activiteitencommissie. Zij organiseren allerlei activiteiten naast het voetbalgedeelte van de vereniging. Dit zorgt voor saamhorigheid, gezelligheid en vooral heel veel plezier.

Nog even op een rijtje wat deze commissie allemaal organiseert: Bingo, Avond(t)urentocht, Jeugdtweedaagse, E&F-kamp, pannenkoekentoernooi, FIFA-toernooi, Boomke Whist, Sinterklaasavond, zaalvoetbal en Peter van Erk-penaltybokaal.

Het bijzondere aan de activiteitencommissie is dat zij al jaren alle activiteiten organiseren zonder budget. Zij generen eigen inkomsten met het verhuren van het casinospel. Daarnaast regelen zij zaken via iemand die iemand kent, iemand die nog iets heeft staan en anders op een andere creatieve manier.

Het wordt echter steeds lastiger om dit voor elkaar te krijgen. Er zijn steeds meer eisen m.b.t. veiligheid, vergunningen en andere zaken waaraan voldaan moet worden om iets te organiseren. Ook zijn de wensen van de leden veranderd, waardoor activiteiten ook moderner en gevarieerder moeten worden.

Hiervoor is een eigen budget wenselijk. V.V. Zundert wil meer dan een voetbalclub zijn. Zundert wil een vereniging zijn waar iedereen zicht thuis voelt. Hierbij horen leuke verenigingsactiviteiten. Dit jaar willen we dan ook met de RABO Clubkascampagne geld inzamelen voor deze commissie. Op deze manier kunnen zij een aantal jaar, mits er goed gestemd wordt, nog leuke activiteiten organiseren. Zonder dat dit ten koste van andere zaken binnen de vereniging gaat.

We hebben veel kwaliteit in het team van de activiteitencommissie en denken dat met een jaarlijks klein budget zij ook de komende jaren nog veel leuke activiteiten kunnen organiseren voor jong en oud. Dus kwaliteit voor de activiteit is dit jaar het doel.