Verkiezing naam mascotte!!

woensdag 21 februari 2018, 18:00

Leeuw zoekt naam!

In navolging van het populaire TV programma “Boer zoekt vrouw” is V.V. Zundert op zoek naar een naam voor mascotte.

Loekie de Leeuw, Clarence de schele leeuw uit Daktari, Paul de Leeuw of Simba uit de Lion King. Zomaar wat bekende leeuwen. En natuurlijk de leeuw op voetbalschoenen, die je niet in z’n hempie mag laten staan.

Sinds enige tijd draaft er een mascotte op bij jeugd activiteiten bij V.V. Zundert. Dit tot groot plezier van de kinderen. De leeuw is nu al geliefd bij jong en oud, alleen heeft hij nog geen naam.

Daarom dagen we jullie uit om een leuke, originele en pakkende naam voor onze mascotte te bedenken. Dus heb je een leuk idee geeft dit door via corne@vvzundert.nl

Vergeet niet je naam, leeftijd, telefoonnummer en emailadres door te geven.

En of het nog niet leuk genoeg is, hebben we ook een kleurwedstrijd. Je ontvangt de tekening via je leider, maar hij is ook te downloaden via www.vvzundert.nl

In leveren van naam en/of tekening kan tot en met 17 maart 2018. Voor de kleurplaten staat een inleverdoos in de kantine. Vergeet ook hier niet je gegevens op de achterkant te noteren. Kleur netjes want we hangen je tekening op in de kantine.

Maar belangrijker zowel de mooiste tekening als de leukste naam voor de leeuw wint een leuke prijs! Dus ben creatief en doe mee!

Groeten namens de naamloze leeuw!

Download hier je kleurplaat