VV Zundert trainingspak

maandag 9 juni 2014, 18:30

Ook a.s weekend tijdens de Aardbeienfeesten kunnen leden een VV Zundert-trainingspak passen en bestellen. Voor het komende seizoen heeft de vereniging een prachtige aanbieding voor alle leden. In samenwerking met onze sponsors Van Meer en Nelemans kunnen we voor de prijs van € 49,95 iedereen een prachtig trainingspak van het merk Hummel aanbieden. Voor deze prijs krijg je een mooi rood/zwart trainingspak met op de borst het logo van vv Zundert ( in kleur). We hebben pakken uitgezocht voor de jeugd en de senioren waarbij ook onderscheid wordt gemaakt tussen heren en dames. Daarnaast kan je als je dat wil, voor € 10,00 je initialen op de broek laten zetten.

Zaterdag 14 juni jl. was er een pasdag die goed bezocht werd en waarop al vele trainingspakken zijn besteld. Als jij bij aanvang van het seizoen ook in een VV Zundert-trainingspak wilt lopen kom je a.s. weekend naar de VV Zundert stand ter hoogte van de Eikenlaan. In de stand zal iemand  aanwezig zijn bij wie je een pak kunt passen en bestellen.  Het is de bedoeling om de bestelling direct af te rekenen ( Denk aan € 10 extra als je ook de initialen besteld). Binnen enkele weken kunnen de pakken op het sportpark  worden afgehaald. (Op de website zal hier melding van worden gemaakt). 

PAK JE KANS!
De volgende bestelronde zal pas in de winterstop zijn, dus wil je er vanaf het nieuwe seizoen netjes bij lopen, kom dan zaterdag of zondag naar de VV Zundert-stand op de Aardbeienfeesten