Walking voetbal bij v.v. Zundert

dinsdag 29 januari 2019, 10:00

Walking voetbal bij v.v. Zundert

Op woensdag 6 februari is het dan eindelijk zover! V.V. Zundert start met Walking voetbal. Er gaan veel (onterechte) synoniemen rond over Walking Voetbal. Senioren- Bejaarden, 60plus etc. Dit is het dus niet! Voetbal voor mensen tussen de 50 en 100, waarbij vooral de spelregels aangepast zijn. Een kleiner veldje, niet rennen, niet boven kniehoogte spelen en zo nog wat meer. Wat blijft is het plezier om met voetballiefhebbers een balletje te trappen.

Dus de humor van het kleedlokaal, het spelletje zelf en de nabespreking in de kantine. Dat is waar walking voetbal omdraait. Er is al veel belangstelling en ook enthousiasme zoals bleek uit een eerste informatieavond. Gezellig met generatiegenoten in de buitenlucht bezig zijn.

Woensdag 6 februari om 10.uur gaan we dan echt van start op sportpark de Wildert. Dus kom het gezellig en vrijblijvend een paar keer proberen. Zorg dat je er een kwartiertje van tevoren bent. Laat ook even via onderstaande mogelijkheden weten of je erbij bent, dan beginnen we niet zonder jou!

Heb je vragen of opmerkingen, mail of bel gerust met Eduard van Elsacker via 06-30994644 of walkingfootball@vvzundert.nl.  Geef je mobiele nummer door, zodat we je op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen.

Lees ook het artikel dat deze week in de Bode staat, via onderstaande link.

Artikel Bode m.b.t. Walking Voetbal