Zundert doet zichzelf te kort

maandag 24 november 2014, 18:30

De 1e helft kenmerkte zich als aftastend. Zowel NOAD als Zundert drongen niet echt aan. De eerste goal viel dan eigenlijk ook uit het niets. Bij een zwabberend schot van Wim Kas van zeker twintig meter ging de goalie van NOAD niet vrij uit. Even later had het zelfs 2 – 0 kunnen staan. Fabian werd in vrije positie aangespeeld, soleerde vervolgens door de achterhoede waarna zijn inzet door een verdediger van NOAD van de lijn werd gehaald.

In de 2e helft kwam Zundert beter uit de startblokken wat in de 50e minuut resulteerde in een 2 – 0 voorsprong. Een steek balletje van Fabian Nelemans werd door Maikel Zagers keurig met een schuiver afgewerkt. Zundert probeerde vervolgens door te drukken en een 3–0 voorsprong zat er in deze fase zeker in. NOAD had tot de 70e minuut weinig in te brengen. Een vrije trap vanaf de middenlijn werd hoog in de doelmond gebracht en door een NOAD-speler doorgekopt op de geheel vrijstaande spits, die de 2-1 kon aantekenen. NOAD ging er weer in geloven zeker toen Olivier van Hassel geblesseerd het veld moest verlaten, waardoor Zundert de grip op het middenveld kwijt raakte. In de 80e minuut was het weer raak voor NOAD. Een identieke situatie als bij de 2-1. Weer uit een vrije trap werd de bal hoog in de doelmond gepompt en binnen gewerkt. In de laatste minuten van de wedstrijd golfde het spel nog op en neer en kreeg Zundert nog een grote kans. Helaas kon de ingevallen Gaynio Aarts de geboden kans door Jesse Mouws niet verzilveren. Na negentig minuten vond de goed en consequent leidende scheidsrechter het genoeg en eindigde de topper uit de 3e klasse B onbeslist.

(De opstelling: Thomas van Nederkassel, Pieter Dictus, Niek Daamen, Frenk Zagers, Thijs Damen, Fabian Nelemans, Wim Kas, Olivier van Hassel, Denis Vujcic, Maikel Zagers, Jesse Mouws.