Zundert tegen Sarto weer met lege handen

maandag 5 december 2016, 19:00

Aanvankelijk leek het voor Zundert een mooie middag te worden op een winters sportpark De Wildert want al in de vierde minuut stond het 1-0 nadat Fabian een steekballetje gaf op Gaynio die keurig voorzette op Denis die op zijn beurt bekwaam afrondde. Diezelfde Gaynio kwam enkele minuten later alleen voor de keeper maar kon helaas niet scoren. Er ontstond een gelijk opgaande strijd waarbij Zundert een paar kansen kreeg om de voorsprong te verdubbelen, maar zoals zo vaak viel het doelpunt aan de andere kant. Na een dieptepass mocht een Sarto voorwaartse in buitenspelpositie doorgaan en uit de rommelige situatie die daaruit ontstond werd in tweede instantie de 1-1 binnen geschoten. Vanaf dat moment had het fysiek sterkere Sarto de overhand en toen de uitgelopen Thomas mis tastte en de 1-2 op het scorebord verscheen zag de wereld er voor de Rood-Zwarten ineens heel anders uit. Toch waren er nog wat kansen met name voor Tim en Gaynio.

Na rust een ander spelbeeld: Zundert werkte hard en combineerde op het overigens moeilijk bespeelbare ( bevroren) veld beter dan voor rust. Er kwamen dan ook meer dan genoeg kansen om het tij te doen keren, maar Zundert bleek niet effectief en vond ook vaak de uitstekende Sarto-doelman op zijn pad. Met name de reddingen op schoten van Gaynio en Olivier waren van grote klasse. Nauwelijks 1 minuut later kreeg Fabian dé kans van de wedstrijd, maar hij schoot jammer genoeg vanaf 5 meter over. De geblesseerde Rob werd nog vervangen door Tjeu en Maikel kwam nog voor Gaynio, maar ook dat mocht niet baten: Zundert stond weer met lege handen. Zundert zakt nu naar de onderste regionen en het is dan ook zaak om volgende week tegen hekkensluiter Dubbeldam het vizier wel op scherp te zetten. Alle support is daarbij welkom!

Opstelling: Thomas van Nederkassel, Rob Luijten (W: Tjeu van der Heijden), Frenk Zagers, Pieter Dictus, Wim Kas, Fabian Nelemans, Dennis Verheijen, Olivier van Hassel, Tim Goethals, Denis Vujcic, Gaynio Aarts (W: Maikel Zagers)

Wisselspelers: Sander Bouw, Tjeu van der Heijden, Thomas Kerstens, Rick Gommers en Maikel Zagers