Zundert verzuimt te scoren

maandag 7 april 2014, 21:50

Het hobbelige veld op de Kerlinge maakte goed voetbal niet mogelijk. Sprundel dat nog niet vrij van degradatiezorgen is was er alles aan gelegen om de 3 punten in Sprundel te houden. De ploeg startte dan ook agressief maar wist het door blessures en een schorsing sterk gewijzigde Zundert niet in verlegenheid te brengen. De eerste helft kenmerkte zich door veel middenveldspel, snel balverlies van beide ploegen en weinig opwindende momenten. Zundert waagde een doelpoging na 3 minuten en Sprundel liet het eerst van zich spreken na 15minuten met een schot ruim naast. Enige noemenswaardige feit in de eerste helft was de terechte gele kaart voor Fabian Nelemans die daardoor volgende week Jesse Mouws op de tribune mag aflossen.

Het eerste kwartier van de 2e helft was duidelijk voor Sprundel. De ploeg gooide veel strijd de mat en wist Zundert terug te dringen. Het leverde Sprundel na 10 minuten, na slecht verdedigen een grote kans op die net naast werd geschoten. Na een kwartier wijzigde het spelbeeld. Ferdi Hereijgers verving Toby Mensen en bracht ook bij Zundert strijd in de ploeg. Bij Sprundel waren de krachten op, Zundert werd duidelijk de bovenliggende partij en creërde kans op kans. Het vizier stond bij Fabian, Olivier van Hassel, Ferdi en Maikel Zagers echter niet scherp. Een kwartier voor tijd werd Zundert duidelijk te kort gedaan. Een eerste handsbal van Sprundel was discutabel, echter de inzet van Olivier werd duidelijk met de handen van de lijn gehaald. De scheidsrechter zag beiden niet en liet doorspelen. In de tegenaanval waren de gastheren bijna succesvol, maar Niek Daamen wist in extremis erger te voorkomen. Vijf minuten later veerden de Zundert toeschouwers tot tweemaal op. In één aanval teisterde Maikel de linkerpaal en pegelde Ferdi op de rechter paal. Gescoord werd er echter niet. De 0-0 stand bleef op het scorebord staan.

Opstelling: Thomas van Nederkassel, Rob Luijten, Dirk van Hasselt, Niek Daamen, Dorus Valk, Frenk Zagers, Niels Damen (Pieter Dictus), Olivier van Hasel, Toby Mensen (Ferdi Hereijgers), Maikel zagers en Fabian Nelemans,

HOOFDSPONSOR