Beste (jeugd)leden,ouders van jeugdleden, supporters en ieder ander die gewoon zin heeft in een gezellige avond,

Op zaterdagavond 10 maart vindt weer onze jaarlijkse supergezellige Boomke Whist kaartavond plaats! Dit maal dus een keer in de late winter, in plaats van in het najaar. Boomke Whist is een vorm van het kaartspel rikken, waarbij je met een vaste partner speelt.

Een aantal van onze leden traint iedere maand al één donderdagavond in de kantine, maar de ervaring leert dat je met wat minder training en een (kleine) dosis geluk soms ook erg ver kunt komen! In beide gevallen is het gewoon een gezellige en leuke avond, waarbij wij als A.C. hopen dat we dit jaar weer (kaart)spelliefhebbers mogen verwelkomen op De Wildert.

De avond vindt plaats in onze eigen (warme) kantine op sportpark De Wildert. Spanning en een leuke sfeer zijn verzekerd. En natuurlijk zijn er ook weer mooie prijzen te winnen.

Inschrijven is mogelijk vanaf 19.00 uur. Kosten €3,00 per persoon. Het kaarttoernooi start om 19.30 uur.