Voetbal is voor iedereen!

Met dit uitgangspunt is VV Zundert gestart met Voetbal op MAAT voor kinderen uit het speciaal onderwijs.

Voetbal op MAAT is voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar die moeite hebben hun plek te vinden in het “reguliere” voetbal. Met simpele spelregels en eenvoudige trainingsvormen kunnen deze kinderen, gezond sporten, sociale contacten opdoen en hun energie kwijt. Niet het voetballen, maar het “met elkaar plezier maken" staat voorop bij Voetbal op MAAT.

Aanmelden of meer informatie

Wil je meer informatie, een keertje komen kijken of meetrainen?Stuur dan een mailtje naar voetbalopmaat@vvzundert.nlof bel met Bas 06 36125457. Hij neemt zo snel mogelijk contact op.

VV Zundert is een gezellige familiaire vereniging waar jong en oud zich thuis voelen en waar zorg, discipline, normen en waarden hoog in het vaandel staan. Een vereniging die voor elke voetballiefhebber iets te bieden heeft. Kijk voor meer informatie over de club op www.vvzundert.nl

Doe mee!.......en schroom niet want:

Voetbal op MAAT speel je met je MAATJES!

VOETBAL OP MAAT, JEUGD G-VOETBAL 

Afgelopen seizoen is er sterk gestart met trainen bij VV Zundert onder de naam "Voetbal Op Maat", voetbal voor jongens en meiden die speciaal onderwijs volgen in de leeftijdscategorie 6 t/m 17 jaar. Er is inmiddels een enthousiaste groep jongens en meiden die wekelijks trainen en zij zoeken vriendjes en vriendinnetjes die samen een leuke tijd op het voetbalveld willen beleven. 

Enthousiasme, positiviteit, vertrouwen, ervaring met de doelgroep, gezelligheid, dit zijn kenmerken die voor ons centraal staan. 

Voor meer informatie over Voetbal Op Maat mail naar: voetbalopmaat@vvzundert.nl of bel naar Bas (trainer): 06-36125457 

Informatie nieuwe seizoen: 

Seizoen 2019-2020 eerste training op zaterdag 17 augustus van 11.30 tot 12.30 (aanwezig om 11.15). Daarna wekelijks op de woensdag van 18.30u tot 19.15u. 

In het eerste deel (najaar) van het nieuwe seizoen zullen wij naast de wekelijkse training een aantal vriendschappelijke wedstrijden spelen. 

Het streven voor ons is om in het tweede deel (voorjaar) deel te nemen aan KNVB-competitie voetbal. 

Maar genoeg geschreven, het laat zich soms moeilijk uitleggen. Voelen en doen, werkt vaak beter, dus kom geheel vrijblijvend meetrainen op woensdag. Laat het vooraf even weten, zodat we hier goed rekening mee kunnen houden! We zien je graag op sportpark de Wildert verschijnen!