vvZundert JO19-2 - DSE JO19-2 (1 - 10)

zaterdag 2 december 2017, 13:00

VV Zundert JO19-2 – DSE JO19-2

Op zaterdag 2 december 2017 krijgt VV Zundert DSE op bezoek. Zundert heeft dit seizoen nog geen punten gepakt en wil dat vandaag tegen DSE gaan doen.

De aftrap was om 13:00 uur. Bij Zundert ging in de eerste helft veel mis. De passes kwamen niet goed aan en we wonnen onze duels niet waardoor de opbouw vaak fout ging. Dit leidde tot veel kansen voor DSE die hier goed gebruik van maakte. Zundert scoorde nog wel in de eerste helft vanuit een corner, waardoor Zundert met een 1-8 achterstand de kleedkamer opzocht.

In de rust werden we opgepept door de trainer en gingen we met opgeheven hoofd de kleedkamer uit om aan de tweede helft te beginnen.

De tweede helft ging bij Zundert beter. De duels werden meer gewonnen, waardoor DSE minder kansen kreeg. Bij Zundert kwamen de passes beter aan en dit leidde tot dreiging voor de goal bij DSE. Zundert kon helaas geen doelpunten meer maken en DSE maakte er nog twee, waardoor de eindstand 1- 10 werd.