Zundert 2 - GSBW 2 (2 - 2)

zondag 5 maart 2023, 12:00

Ongeslagen vierde! Hoe bestaat het? Deze week in de rubriek “het wel een wee van Zundert 2” een minutieus verslag van de verrichtingen de mannen tegen koploper GSBW 2. Met de overwinning doet het team van Etienne Hereijgers weer volop mee.

vv Zundert 2 vs GSBW 2

Vandaag stond de koploper op het programma en sterke tegenstander, maar beide teams gaan de wedstrijd in met een gelijkspel vorige week.

Opstelling Zundert:

Lars in goal, Ebbe linksback, Mathijs en Wouter centraal achterin, Kees rechtsback, Jelle verdedigende middenvelder met daarvoor Rick en Tjeu, Joey rechtsbuiten, Jacco linksbuiten met Wessel in de spits.

8’ Vrije trap voor GSBW op 24 meter,  wordt voorgezet maar overgekopt door GSBW.

11’ Vrije trap Zundert Dellek schiet op de paal, na wat gerommel krijgt Zundert een corner.

12’ corner genomen door Joey, overgekopt door Wutru.

18’ vrije trap GSBW over getikt door Lars

19’ Voorzet van Jacco, wordt geraakt door Wessel maar die rolt hem naast. Tevens is het buitenspel? Kan niet.

23’ vrije trap wouter beland bij Jacco die speelt zijn man voorbij maar het schot word gehouden door de keeper.

25’ Voorzet van Jacco wordt geschampt door Joey waardoor hij goed klaar ligt voor Rick, die hem over schiet.

27’ linksbuiten van GSBW kapt naar binnen en schiet, schot beland in de handen van Lars.

32’ Vrije trap GSBW vanaf links, valt goed voor twee man van GSBW en niemand van Zundert. Gelukkig schoten ze hem over.

37’ linksbuiten tegenstander weer naar binnen, maar schiet over.

43’ Kees onderschept de bal en speelt Jacco in die speelt diep op Wessel die hem voorzet voor Joey die hem binnenschiet 1-0!

45’+1 sSchot GSBW geblokt

45’+2 Corner GSBW, weggewerkt door Mathijs en Joey

1-0  Rust, Zundert is beter.

Wissels in de rust: Wessel komt eruit en wordt vervangen door Sem.

47’ goeie pass Jelle, joey neemt mee legt af maar Rick’s schot wordt geblokt door Sem.

47’ Corner GSBW, weggewerkt door Mathijs.

50’ uitbraak Zundert, rick legt af op Jacco die maakt een terugspeelbal naar de keeper.

51’ linksbuiten GSBW legt af, spits blijft kalm en schiet hem binnen. 1-1.

55’ goeie aanname Joey, die goed wegdraait maar word neeegehaald door zijn tegenstander, Berkenveld trekt geel.

57’ Wouter bal naar voor, deze stuitert goed voor Sem die zich erlangs worstelt en hem koeltjes binnenschiet. 2-1!

60’ Vrije trap GSBW wordt nipt overgekopt door Mathijs, de corner die volgde levert niks op voor GSBW.

69’ Hoge bal in de lucht, GSBW op de volley in de handen van Lars.

70’ Corner GSBW, valt ver achterin maar wordt over de achterlijn getikt door GSBW.

72’ Tackle Ebbe, vrije trap voor GSBW. Weggewerkt door Wouter en daarna Mathijs.

73’ Wissel Zundert, Jacco en Tjeu eruit voor Merijn en Stijn.

74’ corner GSBW kort genomen, voorzet weggewekrt door Zundert.

74’ lange bal naar voor voor Zundert, goed werk van Sem waardoor zijn tegenstander valt en Sem af kan leggen op Joey die hem binnen schiet. 3-1!

79’ Wissel Zundert Kees komt eruit, Maarten erin.

81’ Penalty voor Zundert, Jelle gaat hem nemen. Schiet hem goed binnen 4-1 voor Zundert.

83’ Penalty GSBW, speler van GSBW valt en neemt Mathijs mee, totaal geen penalty maar het is Berkenveld. 4-2.

85’ Vrije trap GSBW maar Mathijs schiet eerst de bal weg, geel voor Mathijs. Vrije trap beland bij de linksbuiten die hem voorzet, de rechtsbuiten maait over de bal.

87’ Schot GSBW goed overgetikt door Lars. Corner wordt acrobatisch weggewerkt door onze jonge god Mathijs.

88’ Schot GSBW beland ver naast de doelpalen.

90’+1 Schot GSBW hoog over.

Berkenveld heeft het gezien, hij fluit af 4-2! 3 punten zijn eindelijk binnen na 3x gelijkspel.