Zundert 2 - SC Gastel 2 (2 - 2)

zondag 5 februari 2023, 12:00

Nog steeds ongeslagen in de promotiecompetitie. Maar makkelijk ging het niet. Hier een bijdrage in de rubriek "het wel en wee van Zundert 2"

Na een hele goede wedstrijd vorige week tegen Dosko stond zondag de thuiswedstrijd tegen Oud Gastel op het programma, in de najaarscompetitie hadden we uit verloren met 2-1, dus we waren gewaarschuwd.

Opstelling: Alex van Nederkassel - Stan Hombergen, Kees Bullens, Bas Englebert, Ebbe van de Wouw -  Jelle Roelands, Owen Maas, Joey Schijfs – Jacco de Bil, Rabin Hassan, Joey Daemen.

Wisselspelers: Sem van Elsacker, Tieme Verschuuren, Mikai Matthijssen, Mathijs Hensen.

Een goed begin is het halve werk, dat gezegde kennen we allemaal, maar we begonnen niet scherp, Oud Gastel begon beter en scherper aan de wedstrijd en na 13 minuten kwam het dan ook op voorsprong 0-1. Alhoewel deze goal afgekeurd had moeten worden wegens hands. Na veel protesteren namens onze aanvoerder Kees wilde de scheids er echter niet aan geloven. De scheids ging vooral verder met vreemde beslissingen nemen, maar dat deed hij aan beide zijden, dus van een thuisfluiter was geen sprake, echter na een lichte overtreding op Rabin legde hij de bal op de stip, Jacco benutte dit buitenkansje eenvoudig 1-1, tevens ruststand.

In de tweede helft liep de irritatie door de scheidsrechter aan beide zijden op. Onbegrijpelijke beslissingen volgden elkaar in hoog tempo op. Maar zoals vaker zit het venijn in de straat, waar iedereen dacht dat de wedstrijd in 1-1 zou eindigen, scoorde Oud Gastel in de 90ste minuut, na een goed uitgespeelde counter de 1-2, de ontlading was groot aan de kant van de tegenstander, want zij dachten de 3 punten mee te nemen naar huis, echter ver in de blessuretijd kreeg onze Rabin het op zijn heupen, na een briljante actie op de achterlijn legde hij de bal perfect voor de goal, waarna Joey de 2-2 maakte.

Gezien de wedstrijd een terechte uitslag, op naar volgende week, uit naar Gudok, komt allen onze mannen aanmoedigen.