Zundert 2 - Sprundel 2 (2 - 0)

zondag 21 november 2021, 12:00

Misstap voor Zundert 2.

Zundert 2 heeft een off- Day tegen Sprundel 2.

Na de bekeruitschakeling van vorige week, lag de focus weer volledig op de competitie. Te

beginnen met een thuiswedstrijd tegen Sprundel 2. Zonder al onze trouwe supporters en

geen steun van het 1e achter de goal stond voor Zundert op papier een niet al te lastige

wedstrijd op de planning.

De volgende namen begonnen aan de wedstrijd:

Keeper: Joep

Verdediging: Sebastiaan, Kees, Wouter (W:Jacco) en Menno (W: Jelle)

Middenveld: Bas, Karim en Lars

Aanval: Sjoerd, Wessel (W: Joey) en Rob (W: Nick)

Wissels: Jelle, Jacco, Nick, Joey en Thieu

Na wat problemen met het scorebord werd door onze verslaggevers de grootste kans van

het eerste half uur gemist. Sprundel kopte namelijk al binnen de minuut op de paal. Een

directe waarschuwing voor Zundert, dat nu maar al te goed besefte dat er vandaag geen

sprake mocht zijn van onderschatting.

In het eerste half uur van de wedstrijd gebeurde buiten wat kleine kansjes en enkele mislukte

voorzetten weinig. De wedstrijd speelde zich voornamelijk af op het middenveld waarbij

beide elftallen moeite hadden om aan het voetballen te komen. Sprundel gooide er in de loop

van de wedstrijd dan ook steeds meer de fysieke strijd in. Dit was voor Sprundel ook de

enige kans om van ons te winnen. Sprundel kreeg gedurende de 1e helft wat kleine kansjes

wat eindelijk ook resulteerde in een doelpunt. De buitenspeler van Sprundel leverde een

goede voorzet af, die eenvoudig bij de 2e paal werd binnengekopt door de spits van

Sprundel. Dat de buitenspeler zo’n goede voorzet gaf kon geen toeval zijn. Hij had namelijk

zowat de hele wedstrijd een extra coach achter zich die het daarnaast noodzakelijk vond om

tevens als extra grensrechter te fungeren. Een bijzondere functie, zullen we maar zeggen.

We keken bij rust dus tegen een achterstand aan. (0-1). De mannen wisten dan ook wat er

de 2e helft te wachten stond. Etienne voerde maar liefst 3 wissels door om de wedstrijd te

doen kantelen. Nick kwam voor Rob, Jelle voor Menno en Scooba verving Wessel.

Vol goede moed werd er begonnen aan de 2e helft. De peper leek nu dan ook echt te helpen

en Lars kreeg aan het begin van de 2e helft direct 2 grote kansen. Daar bleef het helaas bij.

Sprundel bleek een enorme vervelende ploeg te zijn, iets waar wij wel bekend vaak moeite

mee hebben. De irritaties liepen bij ons op en het vertoonde spel werd er niet beter op. De

fysieke gesteldheid van de Wim Kas van Sprundel en de overige ‘Erpels’ zoals ze het woord

zelf uitspraken won het van het voetbal. Jacco weet echter nog steeds niet wat ‘Erpels’

betekent.

In de 2e helft probeerde we wel op zoek te gaan naar de aansluitingstreffer, echter was het

vandaag echt een wedstrijd waarbij het allemaal niet meezat, elke bal viel net verkeerd of

kwam per abuis bij de tegenstander in de voeten. Soms heb je van die wedstrijden.

Jacco kwam nog in de ploeg voor Wouter maar de aansluitingstreffer kwam er ook niet

meer. Sprundel versierde na een sterke counter nog een penalty die zuiver werd

binnengeschoten. 0-2. Aan het einde van de wedstrijd gaven we zeker niet op, maar

kwamen niet meer tot echte kansen.

Een sportieve ploeg bleek Sprundel dus niet te zijn, al moeten we de schuld wel bij ons zelf

blijven leggen en goed analyseren waar het vandaag op fout is gegaan. Kop op voor de

volgende wedstrijd!

Ondanks de nederlaag, zullen de kopjes niet gaan hangen. Iedere kampioenskandidaat

begaat gedurende het seizoen een misstap. Aan ons de taak, om te laten zien dat dit onze

enige misstap was voor dit seizoen! Te beginnen met volgende week uit bij Roosendaal.

Helaas voor onze supporters, zal het dus niet mogelijk zijn om ons te komen supporteren om

09:30 bij Roosendaal. Ja, u lees het goed 09:30. Dan had het waarschijnlijk langs het veld