Na 196 dagen stond er voor Zundert 2 eindelijk weer een competitiewedstrijd op het programma en niet zomaar een, VVR kwam gelijk op bezoek.

Seppe; Wouter; Kees; Menno

Rick; Jelle; Karim

Sjoerd; Lars; Stef

Wisselspelers: Joey, Danny, Mathijs & Yannick

Na een goede maar vooral een ‘’warme’’ warming-up klonk het fluitsignaal, het seizoen was begonnen en het duurde niet lang voordat de eerste treffer van het seizoen aangetekend kon worden. In de achtste minuut was het Lars die een voorzet van Sjoerd achter de Rijsbergse goalie wist te werken! 1-0! Zundert verslapte niet maar “Skakelde’’ door naar de vijfde versnelling. In de vijftiende minuut belandde de bal via een Rijsbergs been op de lat. Dit was enkel een voorbode, want in de 25ste minuut kreeg Stef de bal aangespeeld in het zestienmeter gebied en draaide weg van zijn tegenstander die zijn been liet staan, 100% penalty, maar niet volgens arbiter van Rijsbergen (hij kwam overigens uit Klein-Zundert). Drie seconden later lag de bal alsnog in het net, na de ‘’overtreding’’ kwam de bal bij ‘’Una Paloma Blanca’’ Jelle terecht die zeer beheerst van een meter of 20 de bal buiten bereik van de keeper schoot. 2-0!

Op jacht naar meer goals dacht iedereen, maar niets leek minder waar. In de 31ste minuut was het Seppe die volgens de scheidsrechter een doorgebroken speler neerhaalde, rode kaart. De tactiek moest worden aangepast en dit ging voortreffelijk totdat ‘’GOAT’’ Kees de bal in de 42ste minuut achter Joep werkte. Het zal toch niet hé. Nee hoor, één minuut later was de schade weer hersteld. Jelle kwam op via de rechterkant en met een perfecte voorzet wist hij Sjoerd te bereiken die de bal in het dak van het doel schoot! 3-1!

Na een korte break onder de boom op 1,5 meter afstand was het tijd voor de tweede helft.

Het spel golfde op en neer, maar echte kansen kwamen er niet voor beide partijen. Totdat de boomlange spits van VVR de bal in de 78ste minuut diagonaal binnen kopte vanuit een vrije trap, 3-2 en nog spannende 20 minuten voor de boeg. Inmiddels was Danny binnen de lijnen gekomen voor Stef.

In de 82ste minuut had het beslist moeten zijn. Sjoerd ging na een combinatie met Danny

1-op-1 met de keeper maar miste jammerlijk en dus was het overleven geblazen voor de mannen van Zundert. De laatste wissels werden doorgevoerd Mathijs & Joey voor Wouter & Sjoerd en het slot brak aan. Met een aantal geweldige reddingen wist Joep vandaag de punten te pakken voor Zundert, want gescoord werd er niet meer. Zundert 2 begint de competitie met drie punten en volgende week mag het op bezoek in Teteringen waar het DIA 2 treft.