Avond(t)urentocht weer groot succes

maandag 31 oktober 2022, 21:00

Wellicht de leukste niet-voetbal activiteit bij v.v. Zundert. De activiteitencommissie had weer uitgepakt en een leuke avond(t)urentocht georganiseerd voor de jeugd van v.v. Zundert.

Het competitie element zat er weer goed in, maar het is natuurlijk ook goed voor de teambuilding. Er werd fanatiek gestreden voor de overwinning. De meeste teams waren bijna compleet (m.u.v. vakanties of werk).

Dit was ongetwijfeld de warmste editie ooit. Geen paraplu’s en laarzen, maar lekker chill in shirt of trui. Het is dat het in het donker was, anders zou dit de eerste anti-zonnebrand-editie van de Avond(t)urentocht geweest zijn. Het was een leuke tocht van ongeveer twee uur met spelletjes en opdrachten. En natuurlijk de afsluiting door het “enge bos” wat traditiegetrouw door de A-jeugd / JO19-1 werd gebouwd. Lekker griezelen rond Halloween!

De spellen liepen uiteen van klassiekers als ringwerpen, spookjes kegelen en een balanceerspel tot oogpongbal en een voeldoos waarin blind voorwerpen geraden moeten worden die in de spaghetti, soep of pudding lagen. En in de huidige tijd kan een opdracht als selfie maken met de figuranten onderweg natuurlijk niet ontbreken.

Bij aankomst was er voor alle deelnemers nog een lekker kop soep met stokbrood. Normaal om op te warmen, nu gewoon lekker! Intussen werden de punten opgeteld en bleek Zundert JO16-1 de winnaar van de 2022 editie van de Avond(t)urentocht. En won Ravi de prijs voor de best verkleedde deelnemer.

Kortom wederom een succesvolle editie van de Avond(t)urentocht georganiseerd door de Activiteitencommissie met ondersteuning van veel andere leden en ouders. Zoals het hoort door en voor de leden!

In deze link een foto impressie

https://www.vvzundert.nl/album/avondturentocht-weer-groot-succes